Latest News

Hekuri ju bën më të mençur

SHBA-Studimet amerikane kanë analizuar lidhjen në mes të konsumimit ët hekurit me anë të tabletave shtesë dhe aftësive konjitive te femrat në moshë të re (18 deri 35 vjeç). Hulumtuesit fillimisht i kanë ndarë gratë në tre kategori:...

Komandoni telefonin tuaj në distancë

Nëse dëshironi që të keni kontakt me telefonin tuaj në distancë të vogël, atëherë keni zgjidhje. ‘Tashmë përmes teknologjisë së Fuffr ju mund të krijoni në një zonë prekjeje rreth telefonit tuaj ku edhe mund të komandoni në...

Aeroplani për pak nuk ulet mbi… plazhistin

Episodi i rrezikshëm ka ndodhur vërtet në ishullin gjerman të Helgoland. As kur je duke marrë rreze në plazh nuk je i sigurt. Natyrisht, në një moment relaksi, gjëja e fundit që pret është që një avion mund të të ulet përmbi. Por ja...

Claudia Cardinale përfundon në polici

Shkak është bere një shuplake qe ajo i ka dhënë një punonjëse te aeroportit Orly ne Paris. “Zonje, ju lutem shuaje cigaren” kaq i ka thënë punonjësja aktores se madhe e cila ishte duke pritur ne sallën VIP te aeroportit ndërkombëtar...