VIDEO/ Shtrin përtokë kalimtarin, shoferi shton shpejtësinë dhe ikën. Kur e kap policia…

Nuk vene mend drejtuesit e mjeteve, edhe pas ndeshkimeve ne mase nga ana e policise. Vetem gjate nates ne Tirane jane arrestuar 5 drejtues mjetesh te arrestuar per drejtim mjeti ne gjendje te dehur. Njeri prej tyre, ne gjendje te dehur aksidentoi kembesorin 29 vjec dhe ia mbathi me shpejtesi pa i dhene ndihme. Policia ben    

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *