VIDEO/ Gara shpejtësie me makinat luksoze në Tiranë, ja si e pësojnë tre drejtuesit

Tre drejtues mjetesh me makina luksoze benin gara shpejtesie ne Unazen e Madhe ne Tirane, por pasi i vihet pas policia e pesojne keq. Njeri ishte me Mercedes-Benz GLC 43 AMG, tjetri me BMW M6 dhe i treti me Audi A7. Njoftimi i policise Pas disa telefonatave ne adrese te salles operative te Drejtorise Vendore te Policise    

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *