Tensionet në kulm/ Putin i përgjigjet me hakmarrje Britanisë: Brenda një jave…

Rusia del me vendimin e prere. Pas ultimatumit te Britanise dhe debimit te 23 diplomateve ruse nga Anglia, Rusia ia ka kthyer me te njejten monedhe. “23 diplomatë britanikë duhet të largohen nga vendi brenda një jave”- ka deklaruar Moska zyrtare. Ministria e Jashtme tha se do të mbyllte gjithashtu Këshillin Britanik në Rusi. Ministria    

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *