I kërkuari merr më qafë 18-vjeçarin, kontrolli i policisë i fundos të dy

Policia e Lezhes ka arrestuar një person i shpallur në kërkim për veprat penale “Kanosje” “Armëmbajtje pa leje”, por gjate kontrollit bashke me te ka arrestuar edhe shoqeruesin e tij, nje adoleshent. Te dyve gjatë kontrollit u jane sekuestruar drogë dhe armë zjarri. Njoftimi i plote Me datë 23.10.2017, nga strukturat e Drejtorisë Vendore të    

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *