EMRI/ Kapet kopshtari shqiptar në Britani, ajo çfarë bënte në shtëpi ‘tronditi’ policinë (foto)

Një shqiptarë ka rënë në pranga të policisë Britanike, pasi u përpos që të ngrite një ‘fabrikë’, kanabisi, dhe të ardhurat që do të fitonte do tua dërgonte familjareve të tij në Shqipëri. Ai është Alban Balla dhe trupi gjykues i Gjykatës së Stokut dëgjoi se si 28-vjeçarin e u arrestuar nga policia, pasi u    

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *