Raporti/ Në Dibër, Ramës i kërkuan edhe riorganizimin e Partisë Socialiste

Kryeministri Edi Rama ka publikuar sot raportin e radhes per zgjedhjet ne qarkun Diber dhe permbledhjen e ankesave dhe kerkesave qe kane pasur qytetaret e ketij qarku gjate degjesave. Statusi i Rames: RAPORTI JUAJ Pasqyra zgjedhore dhe raporti i dëgjesave për Qarkun Dibër. Miqtë e këtij rrjeti nga qarku i Dibrës, janë të lutur të    

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *