Një tjetër divorc i kushtueshëm, ndahet futbollisti Italian Pirlo

Andrea Pirlo, lojtari i famshëm i skuadrës italiane Juventus dhe i skuadrës kombëtare të Italisë do të ndahet nga gruaja e tij Deborah Roversi.

f560469f-5c76-44cd-9539-188878041e7f---0-

Ndarja e tyre po vjen pas 12 vitesh martesë për shkak se Pirlo është dashuruar me Valentina Baldini-n.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *