Armina Mevlani me formë fizike perfekte

Armina Mevlani është parë në një nga pishinat e Tiranës me bikini në formë mjaft të mirë fizike. 

d266c93a-4154-4dba-a340-a531811df087---0-

Ajo thotë se po ushtrohet në palestër dhe po respekton një menu ushqimore pa ëmbëlsira dhe pa yndyrë por nuk mban dietë.

Ajo po përgatitet për sezonin e ri veror, për një pamje elegante dhe sidomos për sezonin e vjeshtës ku do të nisë projektet e reja në televizion.
Ajo nuk zbulon se cilat oferta do te pranojë por shprehet se ka shumë të tilla.

Vitin e ardhshëm ish-misi shqiptar do të vazhdojë edhe Master-in Shkencor në degën Marrëdhënie Ndërkombëtare.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *