Schumacher. Shpresa nuk shuhet. Ai reagon me ambientin

Këto janë fjalët e zëdhënëses se 7 here kampionit te Formula 1, Sabine Kehm për gazetën El Mundo Deportivo.

fce3d752-8251-41a9-95c2-987c621782a4---0-

5 muaj qe nga 29 dhjetori i viti te kaluar Michael Schumacher vazhdon te qëndrojë ne gjendje kome te drejtuar ne spitalin neurokirigjikal te Grenobles ne France, ka ai u dërgua pas aksidentit sa banal aq edhe te rende ne resortin alpin te Meribel.
Ndërkohë qe hipoteza te ndryshme për te ardhmen e kampionit gjerman janë përpunuar prej shume eksperteve te fushës, është zëdhënësja e tij Sabine Kehm qe ka rikonfirmuar edhe një here se gjendja e Schumacher vazhdon te jete e stabilizuar dhe hera herës ai manifeston shenja te aftësisë se tij për te reaguar me mjedisin.
Ndërkohë pranë tij vazhdojnë te qëndrojnë familjaret, gruaja Corine dhe fëmijët.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *